Telefonul-cub, inca un concept prezentat la Mobile World Congress

Autor:  | Publicat în:  Concepte 2.039 ori
<b>Telefonul-cub, inca un concept prezentat la Mobile World Congress</b>Acum ca Mobile World Congress 2008 s-a terminat facem recapitularea inovatiilor pe care le-am putut admira si descoperim un concept cel putin inedit: telefonul-cub de la ZTE. Acest telefon misterios si-a facut aparitia pe site-ul concept-phones, dar fara...

Acum ca Mobile World Congress 2008 s-a terminat facem recapitularea inovatiilor pe care le-am putut admira si descoperim un concept cel putin inedit: telefonul-cub de la ZTE.

Acest telefon misterios si-a facut aparitia pe site-ul concept-phones, dar fara o lista de specificatii tehnice sau detalii. Avem de-a face cu un handset al carui display nici macar nu se vede in unica imagine pusa la dispozitie de catre participantii la Mobile World Congress. Banuim ca acest telefon este un gadget destul de lung, ale carui segmente se pot cupla sub forma unui cub.

Conceptul apartine celor de la ZTE, Zhong Xing Telecommunication Equipment Company, companie prezenta la Barcelona, in cadrul Mobile World Congress 2008. Desi acest telefon nu este atat de util ca si terminalul Braille pentru orbi, designul sau ar putea atrage cativa fani tech, sau cateva persoane cu fonduri impresionante, in cazul in care va include si cristale Swarovski.

Sursa: Concept Phones

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×