Incarca-ti telefonul cu energie solara, vara asta!

2.487 ori
<b>Incarca-ti telefonul cu energie solara, vara asta!</b>Putem profita de canicula care s-a instalat recent in tara pentru a ne incarca telefoanele mobile, mai ales pe plaja, unde USB-urile si prizele nu se afla la indemana, folosind un Universal Solar Charger de la Brando. Iata-l in imaginea urmatoare: Acest...

Putem profita de canicula care s-a instalat recent in tara pentru a ne incarca telefoanele mobile, mai ales pe plaja, unde USB-urile si prizele nu se afla la indemana, folosind un Universal Solar Charger de la Brando. Iata-l in imaginea urmatoare:

Acest incarcator este compatibil cu majoritatea electronicelor care functioneaza pe baza de alimentare prin port USB, inclusiv telefoane mobile, cu un voltaj de incarcare de 4.5V. Incarcatorul cantareste putin si este portabil, fiind foarte util pentru persoanele care calatoresc mult, in scop de afaceri sau in vacanta. Gadgetul celor de la Brando masoara doar 137x79x24mm si cantareste doar 240 de grame, fiind fabricat din plastic ignifug.

Incarcatorul are o mare rata de transformare a energiei solare in energie electrica si este dotat cu un sistem care va preveni supraincarcarile datorata tensiunii prea mari sau a temperaturii ridicate. Veti putea monitoriza procesul de incarcare/descarcare cu ajutorul unui LED cu 3 culori, care va avertiza cand bateria va fi complet incarcata. Produsul celor de la Brando include si o lumina alba de tip LED, care poate fi folosita pe post de lanterna. Exista 4 variante de output pe care le puteti alege: 4.5V/5V/6.3V/9V.

Folosind acest incarcator nu veti ramane niciodata cu bateria telefonului descarcata, lucru care ar fi fost extrem de util pentru naufragiatii aflati in zone cu acoperire GSM, pe care ii vedem in filme.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×