Nokia rasfata melomanii cu headset-ul stereo BH-604

1.531 ori
<b>Nokia rasfata melomanii cu headset-ul stereo BH-604</b>Headset-ul stereo BH-604 Bluetooth de la Nokia, vizeaza melomanii, oferind o calitate audio excelenta Hi-Fi intr-o pereche de casti confortabile. Un trio de taste media (Play/Pause/Stop, Derulare Inainte, si Derulare Inapoi) va asigura controlul asupra...

Headset-ul stereo BH-604 Bluetooth de la Nokia, vizeaza melomanii, oferind o calitate audio excelenta Hi-Fi intr-o pereche de casti confortabile.

Un trio de taste media (Play/Pause/Stop, Derulare Inainte, si Derulare Inapoi) va asigura controlul asupra muzicii, in timp ce comenzile dedicate pentru pornire si functiile de convorbire va ofera posibilitatea de a administra cu usurinta convorbirile.

Nokia BH-604 cu Bluetooth este compatibil cu dispozitivele Bluetooth 2.0, si va fi probabil disponibil la nivel global in al treilea semestru la un pret intre 120 si 140 euro fara taxe.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×