Samsung Galaxy Note 7 aduce funcția ce permite modificarea rezoluției pentru reducerea consumului de energie

1.762 ori
<b>Samsung Galaxy Note 7 aduce funcția ce permite modificarea rezoluției pentru reducerea consumului de energie</b>Una dintre funcțiile ce a stârnit interes printre iubitorii de phablet-uri, este și cea care permite modificarea rezoluției de pe Samsung Galaxy Note 7 cu scopul de a extinde durata de viață a bateriei. Se pare că într-adevăr primim un asemenea feature

Se vehicula de ceva timp faptul că Samsung Galaxy Note 7 va oferi la pachet și o funcție mai specială ce va permite schimbarea rezoluției cu scopul de a reduce consumul de energie. Ei bine se pare că într-adevăr sud-coreenii aduc o asemenea funcție la pachet, una ce poate fi regăsită în cadrul secțiunii Power Saving Mode pe care o vedeți reprezentată în imaginile de mai jos pe proaspătul phablet lansat.

Power Saving Note 7

De acum vom primi aici 3 moduri speciale din care putem alege, și anume Off, Mid și Max. Pe când în modul Off toate lucrurile vor rămâne neschimbate pentru a oferi o performanță maximă, odată cu alegerea modului Mid, rezoluția ecranului se va reduce de la Quad HD la Full HD. De asemenea, se va observa și faptul că performanța scade la optarea pentru această măsură cu scopul de a prelungi autonomia.

Power Saving Note 7

Pentru cei care doresc să obțină cu până la 24 ore în plus de autonomie, există și modul MAX ce face ca telefonul să treacă la o rezoluție HD de 1280 x 720 pixeli, și să reducă toate animațiile și viteza procesorului la un nivel minim. Totodată, observați în imagini și faptul că nivelul de luminozitate maxim va fi de 90%, respectiv 80% în funcție de modul pe care îl alegeți.

Funcția introdusă aici de Samsung este cu adevărat una ce merită atenție, și abia așteptăm să punem telefonul la teste riguroase de autonomie odată ce ne ajunge la review.

Power Saving Note 7

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×