Incarca-ti telefonul cu ... rochia prietenei tale

974 ori
<b>Incarca-ti telefonul cu ... rochia prietenei tale</b>Rochia din imaginea de mai jos pare a aminti de garderoba actorilor din filmul "Al Cincilea Element" dar reprezinta cea mai noua descoperire in domeniul convertirii energiei solare in energie electrica. Studio 5050 este realizatorul acestui proiect, numit...

Rochia din imaginea de mai jos pare a aminti de garderoba actorilor din filmul "Al Cincilea Element" dar reprezinta cea mai noua descoperire in domeniul convertirii energiei solare in energie electrica.

Studio 5050 este realizatorul acestui proiect, numit Day-for-Night, practic folosind o rochie care este de fapt o retea de mici circuite. Rochia poate fi reconfigurata conform dorintelor utilizatorului si va trebui sa stiti ca aceasta inventie nu este doar decorativa. Day-for-Night ar putea gazdui nu mai putin de 400 de celule fotovoltaice, gata sa incarce orice terminal portabil, de la un telefon mobil, la un laptop. La ora actuala, in stadiul de dezvoltare atins, rochia integreaza un sistem de control si o serie de alte echipamente.

In ce priveste convertirea energiei solare, nu vedem nici un motiv pentru care Studio 5050 sa nu modifice aceasta inventie astfel incat ea sa includa si un sistem de conservare a energiei electrice. Lasand la o parte tot potentialul acestei rochii, ne intrebam totusi ce se intampla cu ea atunci cand ploua. Acest accesoriu este poate cel mai bun cadou pe care o persoana dependenta de telefonul mobil poate sa si-l faca, in special daca aceasta persoana este o "ea".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×