Microsoft face Windows Mobile mai atractiv

1.080 ori
<b>Microsoft face Windows Mobile mai atractiv</b>Pentru a castiga mai multi clienti, Microsoft va distribui aplicatia Zumobi pe sistemul sau mobil de operare, aceasta facand mai usor accesul catre website-uri si folosind widgeturi. Cei de la Zumobi afirmau ieri ca Microsoft le va distribui softul prin...

Pentru a castiga mai multi clienti, Microsoft va distribui aplicatia Zumobi pe sistemul sau mobil de operare, aceasta facand mai usor accesul catre website-uri si folosind widgeturi.

Cei de la Zumobi afirmau ieri ca Microsoft le va distribui softul prin intermediul OS-ului companiei, desi Microsoft a caracterizat oferta printr-o colaborare la nivel de marketing, anuntand faptul ca aplicatia este de fapt disponibila pe site-urile sale. In orice caz, softul, disponibil in faza beta inca din decembrie pe site-ul Zumobi este destul de usor de downloadat, cu siguranta mai usor decat incercarea de a obtine o declaratie oficiala de la reprezentantii companiei pe tema acordului lor cu Microsoft.

Se pare ca asistam la o schimbare de directie a gigantului software, care a facut cateva schimbari organizatorice in segmentul sau mobil si doreste sa atraga un public mai larg. Problema celor de la Microsoft este, conform analistului Charles Golvin, faptul ca se axeaza prea mult pe companie si prea putin pe dorintele clientilor. Acest prim pas ne duce cu gandul la un viitor Windows Mobile, in care OS-ul sa suporte un numar mare de aplicatii destinate consumatorului de rand.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×