Incarcatoare standard pentru telefoanele mobile, in toata Europa?

Autor:  | Publicat în:  Tehnologie 940 ori
<b>Incarcatoare standard pentru telefoanele mobile, in toata Europa?</b>In incercarea de a reduce poluarea cauzata de tonele de deseuri rezultate in urma utilizarii de gadgeturi si produse electronice, Uniunea Europeana incearca sa impuna un singur standard de incarcatoare pentru telefoanele mobile. Producatorii de handseturi...

In incercarea de a reduce poluarea cauzata de tonele de deseuri rezultate in urma utilizarii de gadgeturi si produse electronice, Uniunea Europeana incearca sa impuna un singur standard de incarcatoare pentru telefoanele mobile.

Producatorii de handseturi au ales pana acum sa creeze propriile variante de incarcatoare, limitand consumatorii care doreau sa inlocuiasca acest accesoriu cu altul nou. In urma masurilor UE am putea vedea in curand un singur tip de incarcator pentru toate telefoanele mobile, aceasta masura intrand in vigoare la inceputul anului 2011.

In plus, daca veti calatori si veti uita incarcatorul acasa, il veti putea imprumuta pe al unui prieten sau cunoscut, chiar daca nu folositi aceeasi marca de telefon. Aparent, standardul ales de UE este cel ce presupune incarcarea via USB, iar primele handseturi afectate vor fi cele care permit transferul de date prin USB.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×