Windows Phone 7 a atins deja 3000 de utilizatori activi

818 ori
<b>Windows Phone 7 a atins deja 3000 de utilizatori activi</b>Dupa cum va informam intr-un articol anterior, Microsoft planuia sa ofere angajatilor, developerilor si partenerilor sai telefoane Windows Phone 7, pentru a stimula interesul in privinta noului OS. Aparent, 3076 de norocosi deja au pus mana pe aceste...

Dupa cum va informam intr-un articol anterior, Microsoft planuia sa ofere angajatilor, developerilor si partenerilor sai telefoane Windows Phone 7, pentru a stimula interesul in privinta noului OS. Aparent, 3076 de norocosi deja au pus mana pe aceste terminale, acesta fiind numarul de utilizatori activi ai platformei mobile.

Long Zheng a confirmat acest numar, folosind numarul de utilizatori Facebook de pe Windows Phone 7 drept sursa a informatiei. Printre acesti 3000 nu se numara numai developeri, ci si oficiali de la HTC, LG, Samsung sau Asus, parteneri Microsoft care vor dezvolta terminale bazate pe WP7.

Numarul este in continua crestere si este deja inevitabil ca unul sau 2 posesori de terminale WP7 sa nu realizeze un clip video cu handsetul in actiune sau macar sa ii faca o serie de fotografii.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×