Motorola Grasp WX404, inca un telefon "verde" stilat

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.900 ori
<b>Motorola Grasp WX404, inca un telefon "verde" stilat</b>Motorola a prezentat recent un handset QWERTY care are avantajul de a proteja natura, incluzand componente nedaunatoare mediului. Handsetul eco-friendly arata destul de bine si poarta numele de Motorola Grasp WX404, el putand fi admirat in imaginea de mai...

Motorola a prezentat recent un handset QWERTY care are avantajul de a proteja natura, incluzand componente nedaunatoare mediului. Handsetul eco-friendly arata destul de bine si poarta numele de Motorola Grasp WX404, el putand fi admirat in imaginea de mai jos:

Terminalul suporta conectivitate CDMA/EVDO/AWS si nu incorporeaza elemente poluante, precum BFR sau PCV, fiind dotat in schimb cu o carcasa 100% reciclabila. Specificatiile sale includ un display de 2.2 inchi, cu suport pentru o rezolutie de 220 x 176 pixeli, o tastatura QWERTY in format portrait si o camera de 1.3 megapixeli.

Moto Grasp foloseste si GPS, Bluetooth 2.1, un slot pentru carduri microSD, iar pretul sau ramane un mister deocamdata, dar stim ca telefonul va debuta in acest trimestru.

Motorola Grasp WX404, inca un telefon "verde" stilat

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×