Încărcătoare universale pentru telefoane mobile pe piața europeană Începând cu acest an

Autor:  | Publicat în:  UE 1.256 ori
<b>Încărcătoare universale pentru telefoane mobile pe piața europeană Începând cu acest an</b>8 dintre cei mai mari producători de telefoane mobile au ajuns la o înțelegere cu privire la furnizarea de încărcătoare standard pentru piața europeană. înțelegerea se aplică cel puțin până la finalul acestui an și va evolua probabil la...

8 dintre cei mai mari producători de telefoane mobile au ajuns la o înțelegere cu privire la furnizarea de încărcătoare standard pentru piața europeană. înțelegerea se aplică cel puțin până la finalul acestui an și va evolua probabil la nivel global.

Hotărârea de a standardiza accesoriile pentru încărcare a fost luată la nivelul Uniunii Europene încă din 2009 și se lucrează de atunci la armonizarea specificațiilor de încărcare pentru marii producători. Piața e fragmentată și nu de puțin ori fericitul cumpărător al unui super smartphone s-a trezit că are un handset pe care nu îl poate încărca deocamdată, deoarece îi trebuie un adaptor special.

în plus, la unele terminale avem beneficiul unui port separat pentru încărcare, lăsând microUSB-ul liber pentru alte activități. O evoluție binevenită, dacă mă întrebați pe mine ar fi un sistem de încărcare mai rapid și mai eficient, eventual un microUSB high power care să permită încărcarea de la PC la fel de rapid ca și cea de la priză.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×