Vernee începe livrarea modelului Apollo Lite și vedem un prim hands-on cu terminalul de 200 dolari

1.088 ori
<b>Vernee începe livrarea modelului Apollo Lite și vedem un prim hands-on cu terminalul de 200 dolari</b>Cei de la Vernee au demarat de curând startul livrărilor de smartphone-uri Apollo lite, și astăzi avem ocazia să privim și asupra unui prim clip de tip hands-on cu dispozitivul în cauză. Acest telefon este comercializat de unii retaileri la un preț de 200

Aflăm astăzi că Vernee tocmai a început livrarea de terminale Apollo Lite către distribuitorii autorizați încă de săptmâna trecută, unii cumpărători primind deja smartphone-ul pe care l-au precomandat anterior. Cum varianta finală este acum disponibilă, producătorul de față a decis că este un moment oportun să aruncăm o privire și asupra unui prim clip hands-on cu smartphone-ul deca-core ce vine într-o carcasă metalică.

Vernee Apollo Lite

Încă de la anunțul său, știți faptul că Apollo Lite beneficiază de un display de 5.5 inch cu rezoluție Full HD (1920 x 1080 pixeli), de un procesor deca-core MediaTek Helio X20 și de un chip de 4 GB memorie RAM. Pe partea de fotografiere, avem la dispoziție un senzor foto principal Samsung S5K3P3 de 16 megapixeli, iar pentru captura selfie ne este oferită o cameră frontală de 5 megapixeli cu autofocus.

Vernee Apollo Lite

Vernee Apollo Lite dispune și de un scanner de amprente, de un port USB Type-C și de suport pentru două cartele SIM. Nu lipsește nici conectivitatea 4G LTE (suport pentru banda 2600 MHz), cea Bluetooth 4.0, dar nici jack-ul audio de 3.5 mm care inițial urma să nu fie adus pe acest model.

Smartphone-ul de față este disponibil pe auriu și negru la un preț de 200 dolari în fiecare zi de vineri din luna iulie, grație unei campanii speciale despre care puteți afla mai multe de aici!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×