Lansarea lui Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea loc în iulie; telefon cu Android N la pachet

1.799 ori
<b>Lansarea lui Samsung Galaxy Note 6 ar putea avea loc în iulie; telefon cu Android N la pachet</b>Anul trecut cei de la Samsung ne-au suprins odată cu lansarea noului phablet din seria Note chiar &icirc;n vară, mai precis &icirc;n luna august. Se pare că această tactică va fi aplicată și acum &icirc;n 2016, an &icirc;n care zvonurile indică o...

Anul trecut cei de la Samsung ne-au suprins odată cu lansarea noului phablet din seria Note chiar în vară, mai precis în luna august. Se pare că această tactică va fi aplicată și acum în 2016, an în care zvonurile indică o lansare probabilă a lui Galaxy Note 6 pentru luna iulie, telefon ce va sosi cu o serie de îmbunătățiri la pachet.

În primul rând, se pare că noul phablet va sosi cu sistemul de operare Android N pre-instalat, software însoțit de interfața TouchWiz. De asemenea, ne așteptăm la un display similar de 5.7 inch cu rezoluție Quad HD și tehnologie Super AMOLED, la 4 GB memorie RAM și la o cameră de 12 megapixeli similară cu cea adusă pe S7 și S7 Edge.

Un alt element pe care Note 6 l-ar putea împrumuta de la noile flagship-uri din seria S, este slotul pentru carduri SD, dotare mai mult decât utilă pe un astfel de smartphone cu funcții axate spre productivitate. Vom primi totodată un stylus S-Pen, o baterie generoasă cu tehnologia de încărcare rapidă și un scanner de amprente.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×