Restructurările și repoziționarea continuă la Sony; Japonezii închid o fabrică de telefoane generatoare de pierderi

839 ori
<b>Restructurările și repoziționarea continuă la Sony; Japonezii închid o fabrică de telefoane generatoare de pierderi</b>Finalul lunii martie a fost marcat cu siguranță și de către anunțul Sony cu privire la fuziunea departamentelor TV, Audio, Camera și Mobile într-o singură filială numită "Electronics Products and Solutions". Am aflat și că celebrul CEO

Finalul lunii martie a fost marcat cu siguranță și de către anunțul Sony cu privire la fuziunea departamentelor TV, Audio, Camera și Mobile într-o singură filială numită "Electronics Products and Solutions". Am aflat și că celebrul CEO al gigantului japonez și anume Kazuo Hirai a părăsit definitiv compania și că Sony are în plan să reducă la jumătate forța de muncă din zona smartphone pentru a reveni pe profit.

Restructurările au început deja și astăzi aflăm că Sony Mobile tocmai ce a închis o fabrică de smartphone-uri din China. Un raport din partea celor de la Reuters scoate la iveală că pe parcursul anului 2018, Sony Mobile a înregistrat pierderi financiare în valoare de 863 milioane de dolari și a reușit să comercializeze un număr de 6.5 milioane device-uri pe parcursul celor 12 luni din perioada cu pricina.

Sony nu va renunța de tot la departamentul Xperia, urmând a reduce forța de muncă la jumătate după cum precizam și mai sus și axându-se pe fabricile din Thailanda în detrimentul celor din China. Japonezii afirmă că zona Mobile ar putea redeveni profitabilă începând din Aprilie 2020.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×