Inceputul scolii sau inceputul dominatiei HTC? 15 septembrie marcheaza debutul lui HTC HD3, HTC Desire HD

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.492 ori

HTC a programat un eveniment special la Londra pentru data de 15 septembrie, generic cunoscuta de noi drept prima zi de scoala, desi aceasta e schimbata mai des decat data de lansare a unui telefon Meizu. Smartphone House afirma ca pe 15 am putea asista...

Inceputul scolii sau inceputul dominatiei HTC? 15 septembrie marcheaza debutul lui HTC HD3, HTC Desire HD HTC a programat un eveniment special la Londra pentru data de 15 septembrie, generic cunoscuta de noi drept prima zi de scoala, desi aceasta e schimbata mai des decat data de lansare a unui telefon Meizu.Smartphone House afirma ca pe 15 am putea asista la prezentarea oficiala a unor produse HTC foarte impresionante, de la un terminal WP 7 la un tablet Android.

Este vorba despre HTC HD3, HTC Desire HD si un misterios tablet marca HTC, toate acestea ramanand la nivel de speculatii deocamdata. Ultima oara cand am auzit vorbindu-se despre HTC HD3, el primea numele de HTC HD7 si nici macar acesta nu se stie daca va ramane cel oficial. Zvonurile afirma ca specificatiile terminalului sunt urmatoarele:

  • Display: touchscreen AMOLED de 4.5 inchi, 1280 x 800 pixeli
  • Conectivitate: WiFi, HDMI
  • Camera: 8 megapixeli cu blitz dual LED si captura video HD
  • Memorie: 1 GB RAM
  • CPU: ARM, dual core
  • Baterie: 1800 mAh

In ce priveste celalalt terminal, HTC Desire HD va fi urmasul faimosului Desire, unul care va rula Android 2.2 Froyo, iar tabletul va fi o premiera pentru compania taiwaneza. Cat la suta dintre aceste zvonuri sunt reale vom afla de abia miercurea viitoare!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×