Inceputul scolii sau inceputul dominatiei HTC? 15 septembrie marcheaza debutul lui HTC HD3, HTC Desire HD

1.590 ori

HTC a programat un eveniment special la Londra pentru data de 15 septembrie, generic cunoscuta de noi drept prima zi de scoala, desi aceasta e schimbata mai des decat data de lansare a unui telefon Meizu. Smartphone House afirma ca pe 15 am putea asista...

Inceputul scolii sau inceputul dominatiei HTC? 15 septembrie marcheaza debutul lui HTC HD3, HTC Desire HD HTC a programat un eveniment special la Londra pentru data de 15 septembrie, generic cunoscuta de noi drept prima zi de scoala, desi aceasta e schimbata mai des decat data de lansare a unui telefon Meizu.Smartphone House afirma ca pe 15 am putea asista la prezentarea oficiala a unor produse HTC foarte impresionante, de la un terminal WP 7 la un tablet Android.

Este vorba despre HTC HD3, HTC Desire HD si un misterios tablet marca HTC, toate acestea ramanand la nivel de speculatii deocamdata. Ultima oara cand am auzit vorbindu-se despre HTC HD3, el primea numele de HTC HD7 si nici macar acesta nu se stie daca va ramane cel oficial. Zvonurile afirma ca specificatiile terminalului sunt urmatoarele:

  • Display: touchscreen AMOLED de 4.5 inchi, 1280 x 800 pixeli
  • Conectivitate: WiFi, HDMI
  • Camera: 8 megapixeli cu blitz dual LED si captura video HD
  • Memorie: 1 GB RAM
  • CPU: ARM, dual core
  • Baterie: 1800 mAh

In ce priveste celalalt terminal, HTC Desire HD va fi urmasul faimosului Desire, unul care va rula Android 2.2 Froyo, iar tabletul va fi o premiera pentru compania taiwaneza. Cat la suta dintre aceste zvonuri sunt reale vom afla de abia miercurea viitoare!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×