Apple iPhone 5: iti plateste taxele si iti spala pisica?!

Autor:  | Publicat în:  Apple 2.305 ori
<b>Apple iPhone 5: iti plateste taxele si iti spala pisica?!</b>Daca intr-o parodie din 2007 radeam cu totii de Apple iPhone, iata ca handsetul Apple este luat din nou peste picior in 2010, de aceasta data cu referire la functiile viitoarei generatii de telefoane. Observati in imaginea de mai jos ca se presupune ca...

Daca intr-o parodie din 2007 radeam cu totii de Apple iPhone, iata ca handsetul Apple este luat din nou peste picior in 2010, de aceasta data cu referire la functiile viitoarei generatii de telefoane. Observati in imaginea de mai jos ca se presupune ca noul terminal sa "plateasca taxe", sa "spele pisica", sa ne "spele pe dinti" si sa prezica viitorul.

Toate acestea cu mentiunea: "nu include functiile obisnuite pentru un telefon"... Haterii Apple vor jubila la vederea acestei surse de amuzament, dar noi suntem mai interesati de inovatii reale. Spre exemplu, acest concept de iPhone 5 a fost destul de bine primit de publicul roman, inregistrand 700 de views in doar o zi.

Inovatiile sunt intotdeauna binevenite, iar daca iPhone 5 va revolutiona smartphone-urile cam cat primul model, Apple va spala rusinea pricinuita de iPhone 4 si problemele cu antena. Oare vom vedea un terminal ultra-subtire, cu un ecran performant, eventual flexibil si 3D, o camera de 10 megapixeli si 64GB de memorie pe iPhone 5?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×