Studentul care a folosit 500 de telefoane

1.382 ori
<b>Studentul care a folosit 500 de telefoane</b>Un student chinez a declarat ca a detinut si folosit aproximativ 500 de telefoane mobile in ultimii noua ani. Zhang Yi, 24 ani, de la Universitatea Nanjing din orasul Nanjing a declarat ca adora sa invete noile functiile din telefoanele de ultima...

Un student chinez a declarat ca a detinut si folosit aproximativ 500 de telefoane mobile in ultimii noua ani.

Zhang Yi, 24 ani, de la Universitatea Nanjing din orasul Nanjing a declarat ca adora sa invete noile functiile din telefoanele de ultima generatie.
El a devenit un consultant de telefoane mobile si un depanator pentru colegii lui studenti, conform ziarului Kuaibao Daily.

"Am avut primul meu telefon celular in anul 1998, cadou din partea tatalui meu," a declarat Zhang, al carui tata este un distribuitor en-gros de telefoane.
"Am simtit un sentiment de implinire dupa ce am invatat toate functiile lui. Din acel moment, un telefon mobil a devenit ca o jucarie pentru mine. Intotdeauna doresc sa am ultimul tip de telefon si sa-i invat functiile"

Rareori Zhang foloseste un telefon pentru mai mult de o luna. Dupa invatarea tuturor functiilor, el revinde telefonul colegilor de la scoala sau pe piata de telefoane la mana a doua.

"Dureaza din ce in ce mai putin pentru mine sa inteleg un nou model, si totusi inca nu am gasit telefonul care sa ma satisfaca deplin," a declarat acesta.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×