Infinity Blade, jocul iernii pe Apple iPhone! (Video)

2.382 ori
<b>Infinity Blade, jocul iernii pe Apple iPhone! (Video)</b>Ieri și-a făcut apariția poate cel mai așteptat joc al ultimelor luni pe platforma iOS, Infinity Blade. încă de la prezentarea jocului la evenimentul special organizat de Apple și odată cu apariția primelor clipuri pe web știam că vom avea de-a...

Ieri și-a făcut apariția poate cel mai așteptat joc al ultimelor luni pe platforma iOS, Infinity Blade. încă de la prezentarea jocului la evenimentul special organizat de Apple și odată cu apariția primelor clipuri pe web știam că vom avea de-a face cu un titlu unic. Totuși, jocul în sine ne-a surprins plăcut.

Infinity Blade este bazat pe engine-ul Unreal și adevărul este că grafica e cel mai bun aspect al său, datorită acestei tehnologii. Dovada stă în clipul de mai jos:

Trebuie să vă amintim și de reacția lui Steve Jobs, care la prezentarea acestui joc a spus: "I can't believe this is on one of our devices!" (Nu pot să cred că rulează pe un terminal al nostru). Din păcate titlul nu rămâne la fel de interesant odată ce te-ai acomodat cu grafica. Te vei lupta încontinuu cu aceiași inamici, doar că mai puternici, până vei ajunge în jurul nivelului 50 pentru a învinge boss-ul final.

Pe parcursul lui Infinity Blade, dacă ești destul de bun, boss-ul iți va oferi posibilitatea de a i te alătura, dar dacă accepți nu se va întâmpla nimic. Vei vedea doar creditele și o vei lua de la început până îl vei înfrânge. Infinity Blade ar fi avut un potențial crescut, dacă era puțin mai lung.

Titlul costă 4.99 Euro și îl puteți cumpăra de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×