Informatii proaspete despre proiectorul Samsung MPB200 si telefonul-proiector i7410

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.405 ori
<b>Informatii proaspete despre proiectorul Samsung MPB200 si telefonul-proiector i7410</b>Pana acum, cele mai interesante produse ale brandului Samsung, micro-proiectorul MBP200 si telefonul proiector i7410 au fost prezentate doar sub forma de concepte, mai degraba decat produse reale. Iata ca in sfarsit beneficiem de detalii gen pret si data...

Pana acum, cele mai interesante produse ale brandului Samsung, micro-proiectorul MBP200 si telefonul proiector i7410 au fost prezentate doar sub forma de concepte, mai degraba decat produse reale. Iata ca in sfarsit beneficiem de detalii gen pret si data de lansare pentru aceste terminale.

Samsung MBP200 este micro-proiectorul performant pe care l-am vazut in actiune de atat de multe ori si el va sosi pe piata in luna mai, la pretul de 499 euro. Telefonul-proiector Samsung i7410 va sosi in magazine in aceasta vara, iar pretul va fi anuntat ulterior. Printre specificatiile sale se numara un display AMOLED touchscreen de 3.2 inchi, o camera de 5 megapixeli cu blitz LED, slot pentru carduri microSDHC si suport pentru conectivitate tri band GSM, UMTS 2100, USB 2.0 si Bluetooth 2.1 A2DP.

Micro proiectorul Samsung MBP200 vine cu un LCD QVGA de 2.2 inchi, slot pentru carduri microSD de pana la 16 GB, player video cu suport pentru majoritatea codecurilor si file viewever cu suport PDF si Office.

Sursa: Engadgetmobile.com

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×