Înghețată subțire - Motorola RAZR va primi Ice Cream Sandwich În 2012

Autor:  | Publicat în:  Motorola 1.248 ori
<b>Înghețată subțire - Motorola RAZR va primi Ice Cream Sandwich În 2012</b>Proaspăt lansat și deținător al titlul de cel mai subțire smartphone din lume, Motorola Droid RAZR are totuși un minus: nu rulează Android Ice Cream Sandwich... sau mai bine zis nu încă. Terminalul care va fi disponibil din noiembrie a primit...

Proaspăt lansat și deținător al titlul de cel mai subțire smartphone din lume, Motorola Droid RAZR are totuși un minus: nu rulează Android Ice Cream Sandwich... sau mai bine zis nu încă. Terminalul care va fi disponibil din noiembrie a primit totuși confirmarea că va avea parte de actualizarea la OS-ul anterior menționat la începutul anului viitor.

Android 4.0 Ice Cream Sandwich a debutat ieri dimineață în cadrul unui eveniment din Hong Kong, iar primul model cu acest sistem de operare este Samsung Galaxy Nexus. Deja Nexus S a primit confirmarea pentru update, iar HTC a afirmat că va face tot posibil să ofere la rândul său actualizări cât mai rapid. și Sony Ericsson a făcut un anunț similar cu ceva timp înainte de debutul noului Android, deci deschiderea către această platformă este totală.

Putem vedea această veste totuși ca un semn rău, dacă este să fim pesimiști... având în vedere că Motorola a fost cumpărată de Google și de abia la anul va primi cel mai high end model al său Android 4.0, atunci cum rămâne cu modelele mai vechi ale altor companii? Deja presimt valul de posesori dezamăgiți de HTC Sensation și Samsung Galaxy S II. Adevărul e că ar putea fi și o mutare din partea Google: să mai vândă cele 2-3 terminale cu Ice Cream Sandwich care se lansează în acest an, în vreme ce publicul așteaptă actualizarea.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×