Initiativa "iOS in the car" debuteaza saptamana viitoare, posibil cu iOS 7.1

Autor:  | Publicat în:  Apple 605 ori
<b>Initiativa "iOS in the car" debuteaza saptamana viitoare, posibil cu iOS 7.1</b>Suntem în perioada debutului sezonului de Formula 1 și astfel e inevitabilă discuția despre mașini. Ei bine, se pare că iOS și automobilele vor avea ceva în comun începând cu săptămâna viitoare, când va debuta inițiativa "iOS în the car"....

Suntem în perioada debutului sezonului de Formula 1 și astfel e inevitabilă discuția despre mașini. Ei bine, se pare că iOS și automobilele vor avea ceva în comun începând cu săptămâna viitoare, când va debuta inițiativa "iOS în the car".

Acest sistem pentru bordul mașinii va fi lansat pe noi modele Ferrari, dar și Mercedes-Benz în următoarele zile. De această tehnologie știam de ceva vreme, mai ales că Apple oferise un preview pentru iOS de vehicul cu mai bine de jumătate de an în urmă. Ideea este de a oferi șiri, Apple Maps și alte servicii la îndemână la volan. Apple profita de showul auto de la Geneva pentru a-și expune aceste tehnologii, iar printre parteneri se număra Volvo și Ferrari, dar și Jaguar și Nissan.

Se pare că iOS în the car ar putea coincide cu debutul lui iOS 7.1, care e programat pentru lună martie și e cel mai mare update iOS 7 de până acum. Să vedem și ce alte funcții va aduce acest release și ce modificări la capitolul interfață, setări sau funcții.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×