Primul device Windows Phone 8.1 al companiei Lenovo ar putea ajunge pe piață la Începutul lunii iunie

Autor:  | Publicat în:  Lenovo 1.035 ori
<b>Primul device Windows Phone 8.1 al companiei Lenovo ar putea ajunge pe piață la Începutul lunii iunie</b>Odată cu lansarea noului update Windows Phone 8.1 pentru platforma mobilă, ce va avea loc în luna aprilie, este de așteptat să vedem și primele astfel de terminale. Potrivit unui raport, se pare că cei de la Lenovo plănuiesc lansarea pe piață a...

Odată cu lansarea noului update Windows Phone 8.1 pentru platforma mobilă, ce va avea loc în luna aprilie, este de așteptat să vedem și primele astfel de terminale. Potrivit unui raport, se pare că cei de la Lenovo plănuiesc lansarea pe piață a unui prim device Windows Phone 8.1 chiar la începutul acestei veri.

Deși smartphone-ul Lenovo nu va fi un high-end veritabil, acesta ar putea încorpora dotări hardware destul de bune. Se așteaptă ca acesta să dispună de un procesor Qualcomm Snapdragon 400/600 și un display cu diagonala cuprinsă între 4 - 4.5 inch.

Prețul primului smartphone Lenovo cu sistemul de operare Windows Phone 8.1 va fi de aproximativ 416$. Printre principalele funcții pe care le vom regăsi pe WP 8.1 se numără în special asistentul virtual Cortana, care pare a fi un rival veritabil pentru soluția Siri implementată de Apple.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×