Telefon BlackBerry pentru dezvoltatorii de aplicații - imagini noi

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.183 ori
<b>Telefon BlackBerry pentru dezvoltatorii de aplicații - imagini noi</b>în cursul zilei de mâine va avea loc o conferință a RIM în Orlando, Florida. Au dezvoltat un smartphone pentru dezvoltatori de aplicații. RIM dorește să dezvolte un sistem de operare mobil cu o interfață nouă - BlackBerry 10. De aceea și depun...

în cursul zilei de mâine va avea loc o conferință a RIM în Orlando, Florida. Au dezvoltat un smartphone pentru dezvoltatori de aplicații. RIM dorește să dezvolte un sistem de operare mobil cu o interfață nouă - BlackBerry 10. De aceea și depun eforturi pentru a atrage o comunitate cât mai mare de dezvoltatori și au creat un telefon pe care să-și testeze aplicațiile înainte de lansarea oficială.

Vă reamintesc cât de ușor da RIM o tabletă PlayBook prin 2011, trebuia doar să faci o aplicație pentru magazinul lor.

Telefonul cu BlackBerry 10 a apărut în multe imagini, dar niciodată pornit ca să se vadă interfața sau rezoluția. Software-ul de pe acest telefon va fi într-o versiune aplha și va diferi mult față de modul în care va arăta la intrarea sa în piață prin octombrie 2012.

Telefon BlackBerry 10

Mai multe detalii se vor oferi în cursul zilei de mâine. RIM speră mult cu BB 10 și s-ar putea să fie cântecul lor de lebădă, dacă-mi permiteți exprimarea mai plastică. RIM și Nokia nu mai contează chiar așa mult în segmentul telefoanelor inteligente. Jocurile la nivel de top au început a fi făcute de către Samsung și Apple, iar Huawei și ZTE urcă constant spre locurile fruntașe, iar în urmă cu 2 ani de zile erau în afara circuitului.

BB 10

închei prin a spune că device-ul de mai sus seamănă mult ca formă și materiale cu BlackBerry PlayBook - tableta RIM de 7 inch și poate că include un hardware identic bazat pe un procesor dual-core și 1 GB de RAM.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×