iPad-ul este acum ambasadorul Apple, l-a Înlocuit pe iPod drept "drogul din Cupertino"

1.390 ori
<b>iPad-ul este acum ambasadorul Apple, l-a Înlocuit pe iPod drept "drogul din Cupertino"</b>Dintre toate invențiile Apple de până acum, iPod-ul era cel văzut drept produsul care te introducea în universul Apple și care te făcea să vrei mai mult de un produs al acestei compani. Ei bine, acest rol de "drog tehnologic" a fost luat de către...

Dintre toate invențiile Apple de până acum, iPod-ul era cel văzut drept produsul care te introducea în universul Apple și care te făcea să vrei mai mult de un produs al acestei compani. Ei bine, acest rol de "drog tehnologic" a fost luat de către iPad în ultimul an, un produs extrem de bine primit de public.

Mai mult de un sfert dintre actualii posesori de iPad afirma că acesta este primul produs Apple cumpărat, conform unui studiu realizat de către NPD Group. Vânzările tabletei iPad au crescut mai rapid decât în cazul oricărui alt produs al companiei de până acum. Una din cinci case ale unui posesor de gadget Apple conține și un iPad la această oră. Aflați că doar în ultimul trimestru Apple a vândut 11.8 milioane de unități ale acestei tablete, mai mult decât dublul unităților vândute în aceeași perioadă anul trecut. și asta fără să știm câte modele iPad 3 s-au vândut de fapt până acum, produsul având în spate puțin mai mult de o lună.

CEO-ul Apple, Tim Cook este surprins de această evoluție și de faptul că în doar 2 ani de la lansarea primei tablete Apple s-au vândut deja 67 de milioane de unități. A fost nevoie de 24 de ani să se vândă atât de multe Mac-uri și de 5 ani să se ajungă la același număr de iPod-uri, plus peste 3 ani să se ajungă la 67 milioane de unități iPhone. iPad-ul are traiectoria ascedenta cea mai bună dintre toate produsele Apple și aflați că în acest moment 33% dintre locuințele americane includ și un produs Apple, deci producătorul din Cupertino e pe val. Va rămâne oare acolo și în următorii ani?

Preț Apple The new iPad în magazinele online:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×