Instagram testează o funcţie de streaming Live Video, descoperită în Rusia

639 ori
<b>Instagram testează o funcţie de streaming Live Video, descoperită în Rusia</b>Iată că după lansarea funcției Stories, Instagram pregătește introducerea unui feature nou ce ne va permite streaming-ul video live către followeri. Funcția a fost descoperită în Rusia, și după cum ne dă de înțeles, ni se pune la dispoziție posibilitatea

Având în vedere evoluţia aplicaţiilor foto din ultimul an, era de aşteptat ca şi Instagram să primească noi funcţii, iar acum se pare că e gata să includă şi Live Video printre ele. O publicaţie din Rusia ar fi descoperit o funcţie experimentală care permite realizarea de stream video live direct din aplicaţie.

Instagram Live

Un icon ciudat asociat lui Instagram Stories şi numit "Live" şi-ar fi făcut apariţia în aplicaţia foto. Iconul reprezenta un shortcut care ducea spre o pagină "Transmisii live populare", dar nu se încarca. Cei care au descoperit aceste functii au găsit şi o opţiune "Go Insta!" în zona inferioară a ecranului, cu care ar începe transmisiunea live.

Facebook lansa opţiunea de a realiza clipuri Live cu ceva vreme în urmă, dând replică celor de la Periscope sau Meerkat. Video-urile Live au prins peste tot în lume, inclusiv în România, fiind folosite de vedete, dar şi de persoane de rând care asistă la ceva deosebit, precum un concert spre exemplu și vor sa îl transmită via video în eter. Nouă funcţie a lui Instagram a fost descoperită pe un Nexus 6P, în cazul în care vă întrebaţi.

E interesant să vedem şi Android având prioritate măcar o dată şi nu iOS. Rămâne de văzut dacă acel "Live" va fi pur şi simplu un flux neîntrerupt video de lungime nedeterminată, sau doar câteva secunde în stil Vine.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×