Instagraph pentru Windows Phone 8 este un client Instagram disponibil acum pe WP

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 713 ori
<b>Instagraph pentru Windows Phone 8 este un client Instagram disponibil acum pe WP</b>Instagram nu are aplicație oficială pe Windows Phone, dar iată că vine Instagraph și rezolva și această problemă. Aceasta aplicație pentru Windows Phone 8 este un client (neoficial) de Instagram care permite uploadul fotografiilor pe care le...

Instagram nu are aplicație oficială pe Windows Phone, dar iată că vine Instagraph și rezolva și această problemă. Aceasta aplicație pentru Windows Phone 8 este un client (neoficial) de Instagram care permite uploadul fotografiilor pe care le realizați.

Cum s-a putut realiza o aplicație fără permisiunea Instagram? Ei bine creatorii săi au găsit o metodă de a folosi servere pentru upload fără a avea probleme. Aplicația costă 2 lire sterline și are o mică problemă: permite doar 3 uploaduri pe zi. Ideea este evite supraîncărcarea serverului. O altă problemă este că Instagraph funcționează doar în tandem cu conturi Instagram care există deja și va fi nevoie de o altă aplicație pentru a vedea imagini sau comentarii.

E drept că pierdeți multe din funcțiile lui Instagram de pe Android, dar e totuși un început. Filtrele aplicate peste fotografii sunt oferite de către editorul Aviary și imaginile rezultate pot fi partajate direct pe Instagram. Interesant e că producătorul aplicației afirma că softul nu folosește API-ul Instagram și nici nu are certificarea companiei. Puteți descărca aplicația de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×