S-a furat OLED-ul! Poliția verifica sediul Samsung Display, căutând tehnologie furată de la LG

Autor:  | Publicat în:  LG 1.302 ori
<b>S-a furat OLED-ul! Poliția verifica sediul Samsung Display, căutând tehnologie furată de la LG</b>De câțiva ani tot aud că LG fură tehnologie de la Samsung și văzând că ambele vin la expoziții tech cu ecrane/panouri/televizoare similare, încep să cred că se întâmplă ceva suspect. Ei bine astăzi se întâmplă un miracol: "hoțul...

De câțiva ani tot aud că LG fură tehnologie de la Samsung și văzând că ambele vin la expoziții tech cu ecrane/panouri/televizoare similare, încep să cred că se întâmplă ceva suspect. Ei bine astăzi se întâmplă un miracol: "hoțul strigă hoțul!".

LG a pornit o investigație în colaborare cu poliția, care s-a soldat cu o percheziție la sediul Samsung. și asta după ce LG a acuzat Samsung că i-ar fi furat tehnologia OLED. Interesant e că LG afirma că ei nu ar fi autorizat o astfel de percheziție, deci e posibil ca poliția să se fi sesizat din oficiu. Poziția oficiala a celor de la Samsung este că firma nu are nici un motiv să fure tehnologie, de vreme ce ei poseda cea mai bună tehnologie OLED.

Citeam un articol interesant cu câțiva ani în urma legat de spionajul industrial din Coreea de Sud. Se pare că acesta nu ar fi condamnat de către stat, care are cele mai mici pedepse din lume pentru acest delict, ba chiar îl încurajează la nivel neoficial. întrebarea e: cine a furat OLED-ul de la cine?

⚡ Vă ținem la curent cu informații legate de Black Friday, dar și cu produse la reduceri excelente aici. (Live Blogging Black Friday 2018)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×