Instalează Android 4.0.3 pe Samsung Galaxy S II - tutorial Ice Cream Sandwich

Autor:  | Publicat în:  Samsung 3.287 ori
<b>Instalează Android 4.0.3 pe Samsung Galaxy S II - tutorial Ice Cream Sandwich</b>Până ce Samsung ne va oferi oficial o actualizare pentru Samsung Galaxy S II la Android Ice Cream Sandwich ne mulțumim și cu soluțiile homebrew pe care le avem la îndemână. Printre ele se numără și CyanogenMod 9, care aduce Android 4.0.3 pe...

Până ce Samsung ne va oferi oficial o actualizare pentru Samsung Galaxy S II la Android Ice Cream Sandwich ne mulțumim și cu soluțiile homebrew pe care le avem la îndemână. Printre ele se numără și CyanogenMod 9, care aduce Android 4.0.3 pe Telefonul Anului 2011, după cum chiar voi, cititorii Mobilissimo.ro l-ați votat.

Vă oferim aici un scurt tutorial, iar pentru varianta completă, aveți linkul sursa de mai jos. Informațiile vin integral de pe XDA Developers, comunitatea de dezvoltatori care vă va aduce probabil în următoarele luni Android 4.0 pe toate telefoanele compatibile. Trebuie să aveți la dispoziție un Samsung Galaxy S II cu root și cu ClockWordMod Recovery flashed. Evident, dacă încercați următorii pași o faceți pe propria răspundere, cu riscul de a brickui smartphone-ul.

Iată și tutorialul:

1. Descărcați build-ul CyanogenMod 9 (Experimental) și cu suport pentru ClockWordMod flashing de aici. De aici luați Google Apps și de aici Face Unlock.

2. Transferați aceste fișiere în directorul /sdcard pe Galaxy S II

3. Rebootati în mod ClockworkMod Recovery. Puteți face asta din ROM Manager, apăsând pe Reboot to Recovery sau puteți închide terminalul dacă nu funcționează rebootul în acest mod. Odată ce telefonul este oprit, țineți apăsat pe Volum Sus + Home + Hower pentru a intra în mod ClockWorkMod Recovery.

4. Din meniul principal, efectuați un backup nandroid în secțiunea backup & restore > backup. Apoi faceți un data/factory reset.

5. Am ajuns la flashingul CyanogenMod 9 împreună cu Google Apps și Face Unlock. Ajungeți la opțiunea install zip from sdcard alegeți fișierul zip de pe sdcard și apoi treceți la flashing în această ordine:

  a) update-cm-9.0.0-RC0-SGS2-KANG-signed.zip
  b) gapps-6.0-IML74K.zip
  c) faceunlock-6.0-IML74K.zip

6. Selectați Reboot system now din meniul principal. Dacă totul a mers OK atunci veți boota în CyanogenMod 4 care include și Android 4.0.3. Vă aștept cu feedback, iar detalii în plus găsiți aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×