Swype acum pe Galaxy Nexus, poate În curând și În limba romană!

1.680 ori
<b>Swype acum pe Galaxy Nexus, poate În curând și În limba romană!</b>Celebra modalitate de input Swype tocmai a sosit neoficial și pe faimosul handset Samsung Galaxy Nexus, deocamdată doar cu dicționar în engleză și spaniola. Poate că dezvoltatorii români își vor lăsa amprenta asupra softului și vor include și...

Celebra modalitate de input Swype tocmai a sosit neoficial și pe faimosul handset Samsung Galaxy Nexus, deocamdată doar cu dicționar în engleză și spaniola. Poate că dezvoltatorii români își vor lăsa amprenta asupra softului și vor include și limba română în acest build. Pe această cale le solicităm aportul experților în domeniu! Dacă vă tentează Swype pe Galaxy Nexus, găsiți APK-ul necesar aici.

Probabil știți deja că Swype nu este prezent pe Galaxy Nexus ca funcție standard, astfel că trebuie să îl instalați că aplicație separată. Până acum problema era că rezoluția 720p a acestui telefon nu era suportată de aplicație, dar în data de 22 decembrie un modder de pe XDA Developer (theb1rdm4n) a reușit să facă Swype să funcționeze și pe primul handset cu Android 4.0 la bord. Probabil că e frustrant pentru cei de la Swype ca le-a luat-o înainte comunitatea homebrew, dar în ziua de azi asta pățești dacă te miști lent.

Cel mai bun exemplu il reprezinta actualizările la diferite versiuni Android, disponibile cu luni bune înainte de variantele oficiale, asta evident sub formă de ROM-uri neoficiale. Cei de la gottabemobile confirma faptul că Swype în această variantă modificată funcționează perfect pe Galaxy Nexus și au postat și dovezi foto pe care le vedeți în acest articol. Recunoașterea cuvintelor este perfectă în engleză și spaniolă, iar aplicația arata bine atât în mod portret, cât și landscape.

Swype pe Galaxy Nexus

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×