Disectia unui hit: Samsung Galaxy S ne prezinta interiorul sau in imagini

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.664 ori
<b>Disectia unui hit: Samsung Galaxy S ne prezinta interiorul sau in imagini</b>Nu ne place nimic mai mult decat sa vedem ce se ascunde in interiorul unui smartphone atat de performant cum este Samsung Galaxy S (i9000). Terminalul a fost disecat de catre cei de la phonewreck.com, care afirma ca modelul este bine construit si usor de...

Nu ne place nimic mai mult decat sa vedem ce se ascunde in interiorul unui smartphone atat de performant cum este Samsung Galaxy S (i9000). Terminalul a fost disecat de catre cei de la phonewreck.com, care afirma ca modelul este bine construit si usor de dezasamblat, in special in comparatie cu handseturile Omnia.

Odata scoase componentele terminalului, cei care l-au analizat au concluzionat ca Galaxy S a fost creat cu gandul la o greutate cat mai scazuta si la toate constrangerile de marime existente. Analizand motherboard-ul acestui handset, "doctorii" au descoperit numeroase similaritati cu interiorul lui iPhone 4, in centrul diagramelor publicate de phonewreck aflandu-se procesorul Samsung Hummingbird, inima acestui smartphone.

Zvonurile afirma ca practic acelasi procesor, dar rebranduit Apple A4 se ascunde in interiorul noului iPhone, iar alta similaritate este chipul baseband Infineon. Ca si pe iPhone 4, chipurile necesare pentru comunicarea WiFi si Bluetooth sunt produse de Qualcomm. Mai multe detalii aflati de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×