Disectia unui hit: Samsung Galaxy S ne prezinta interiorul sau in imagini

2.713 ori
<b>Disectia unui hit: Samsung Galaxy S ne prezinta interiorul sau in imagini</b>Nu ne place nimic mai mult decat sa vedem ce se ascunde in interiorul unui smartphone atat de performant cum este Samsung Galaxy S (i9000). Terminalul a fost disecat de catre cei de la phonewreck.com, care afirma ca modelul este bine construit si usor de...

Nu ne place nimic mai mult decat sa vedem ce se ascunde in interiorul unui smartphone atat de performant cum este Samsung Galaxy S (i9000). Terminalul a fost disecat de catre cei de la phonewreck.com, care afirma ca modelul este bine construit si usor de dezasamblat, in special in comparatie cu handseturile Omnia.

Odata scoase componentele terminalului, cei care l-au analizat au concluzionat ca Galaxy S a fost creat cu gandul la o greutate cat mai scazuta si la toate constrangerile de marime existente. Analizand motherboard-ul acestui handset, "doctorii" au descoperit numeroase similaritati cu interiorul lui iPhone 4, in centrul diagramelor publicate de phonewreck aflandu-se procesorul Samsung Hummingbird, inima acestui smartphone.

Zvonurile afirma ca practic acelasi procesor, dar rebranduit Apple A4 se ascunde in interiorul noului iPhone, iar alta similaritate este chipul baseband Infineon. Ca si pe iPhone 4, chipurile necesare pentru comunicarea WiFi si Bluetooth sunt produse de Qualcomm. Mai multe detalii aflati de aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×