Intel Media Phone, telefonul care iti controleaza casa, camera video... viata?

Autor:  | Publicat în:  Intel 1.356 ori
<b>Intel Media Phone, telefonul care iti controleaza casa, camera video... viata?</b>Intel va prezinta un superb telefon media in clipul video de mai jos, acest terminal avand un potential nelimitat, fie ca e vorba de controlul unei case "inteligente" sau al camerelor video din curte: Apelarea altor utilizatori pare a fi ultimul lucru pe...

Intel va prezinta un superb telefon media in clipul video de mai jos, acest terminal avand un potential nelimitat, fie ca e vorba de controlul unei case "inteligente" sau al camerelor video din curte:

Apelarea altor utilizatori pare a fi ultimul lucru pe care il poate face acest incredibil telefon media, care masoara 137.3 mm x 243.7mm. In interiorul sau se afla un procesor Intel Atom Z5XX FSB de 533 MHz, un chipset Intel System Controller Hub (SCH) US15W si memorie DDR2 SODIMM de 1 GB (533 MHz).

OS-ul suportat de acest terminal este Moblin, iar in ce priveste spatiul de stocare, el beneficiaza de 8 GB de memorie Compact Flash si 1 SATA optional. Ecranul lui Intel Media Phone este un touchscreen LCD rezistiv de 8.9 inchi, cu ratie a aspectului de 16:9, iar la capitolul audio telefonul sta bine, oferind suport HD si lucrand cu pana la 4 streamuri audio.

Sursa: Mobilewhack.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×