Un ciudat telefon cu clapeta, punct de referinta pentru gaming mobil

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 4.475 ori
<b>Un ciudat telefon cu clapeta, punct de referinta pentru gaming mobil</b>Cool8800C arata exact ca restul telefoanelor chinezesti ieftine, pana ajungeti in punctul in care ii descoperiti clapetele ce incorporeaza un sistem de control pentru jocuri. Nu va asteptati la Quake 2 sau ceva de gen, caci handsetul ruleaza doar jocuri...

Cool8800C arata exact ca restul telefoanelor chinezesti ieftine, pana ajungeti in punctul in care ii descoperiti clapetele ce incorporeaza un sistem de control pentru jocuri.

Nu va asteptati la Quake 2 sau ceva de gen, caci handsetul ruleaza doar jocuri de NES, evident emulate cu drag de chinezi. Tastatura exterioara si display-ul telefonului pot fi "desfacute", sub ele aflandu-se un alt display de 2.8 inchi si 2 tastaturi separate in lateral, care amintesc de sistemul de control al unui PSP.

Handsetul nu este chiar un low end, el sosind cu 2 locasuri SIM, suport pentru programe TV analogice, un display de 2.2 inchi, radio FM si player MP3 si AVI. 3 jocuri vin la pachet cu terminalul, dar veti putea juca mai multe daca folositi un card de memorie. Bizarul telefon costa 140 de dolari si opereaza in retele de 900/1800 MHz.

Sursa: Gadgets.boingboing.net

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×