Interfata iPhone pe Windows Mobile (video)

1.669 ori
<b>Interfata iPhone pe Windows Mobile (video)</b>Un site teaser a fost lansat, care promoveaza o noua versiune tweaked de Windows Mobile, ascunsa in spatele unui skin in stil interfata iPhone. Dand click pe imaginea urmatoare veti fi transportati la un clip video demonstrativ care prezinta rezultatul...

Un site teaser a fost lansat, care promoveaza o noua versiune tweaked de Windows Mobile, ascunsa in spatele unui skin in stil interfata iPhone. Dand click pe imaginea urmatoare veti fi transportati la un clip video demonstrativ care prezinta rezultatul cooperarii skin iPhone-Windows Mobile:

Site-ul, in aparenta numara timpul ramas pana la intrarea in 2008, dar la o privire mai atenta veti observa linkuri catre un photostream de pe Flickr si un video YouTube. Aceste teasere prezinta aplicatia Pointui Home Beta 0.92 System care va fi lansata la miezul noptii, exact cand intram in 2008. Se cunosc putine detalii in acest moment, dar puteti urmari interfata in actiune, in clipul de mai jos.

Avem de-a face cu o imbunatatire a ceea ce stiam pana acum sub numele de Windows Mobile, cu toate aplicatiile incluse, accesate prin intermediul unui UI specific terminalului produs de Apple. Taste virtuale de mari dimensiuni apar pe ecran ajutand utilizatorii sa foloseasca functii ca ActiveSync, Calendar, Contacts si multe altele. Puteti verifica toate teaserele la adresa there-is-no-place-like-home.com.

Clip video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×