Interfața lui Windows Phone 7, acum pe telefonul tău Android! Iată cum (Video)

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 2.414 ori
<b>Interfața lui Windows Phone 7, acum pe telefonul tău Android! Iată cum (Video)</b>Dacă sunteți utilizatori de telefoane Android, e posibil ca totuși Windows Phone 7 să vă fi stârnit curiozitatea prin lookul sau avansat, în special în comparație cu Windows Mobile. Ei bine, acum puteți porta interfața platformei Microsoft pe...

Dacă sunteți utilizatori de telefoane Android, e posibil ca totuși Windows Phone 7 să vă fi stârnit curiozitatea prin lookul sau avansat, în special în comparație cu Windows Mobile. Ei bine, acum puteți porta interfața platformei Microsoft pe Android, prin intermediul câtorva aplicații pe care le aflați mai jos.

Clipul de mai jos este un tutorial cu privire la acest port, care include sistemul de blocare a telefonului clasic pentru WP7, launcher-ul WP7 și tastatura aceluiași OS. Nu este un proces prea greu, dar trebuie să fiți familiarizați cu Android, pentru a putea înțelege cum se realizează această customizare.

Ei bine iată și ce versiuni aveți la dispoziție dacă doriți să faceți un handset cu OS Google să arate precum unul cu software Microsoft:

Aplicații plătite:

  • Metro UI - costă 2.99 dolari și poate fi descărcat de aici
  • Smart Keyboard Pro - costă 3 dolari este disponibil aici
  • Windows Phone 7 skin - costă 0.99 dolari, îl descărcați de aici
  • Lockbot - costă 3.50 dolari, îl găsiți aici

Aplicații gratuite:

  • Metro UI lite - îl găsiți aici
⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×