Nokia va avea privilegii asupra noului Windows Phone 7; primele terminale de acest gen sosesc În 2012!

Autor:  | Publicat în:  Windows Phone 1.658 ori
<b>Nokia va avea privilegii asupra noului Windows Phone 7; primele terminale de acest gen sosesc În 2012!</b>După ce aflam că Nokia va lansa primele modele Windows Phone 7 în 2011 și că deja lucrează la ele în colaborare cu Microsoft, iată că finlandezii primesc un privilegiu în plus. Astfel, într-o versiune upgradată a acestei platforme, Nokia va...

După ce aflam că Nokia va lansa primele modele Windows Phone 7 în 2011 și că deja lucrează la ele în colaborare cu Microsoft, iată că finlandezii primesc un privilegiu în plus. Astfel, într-o versiune upgradată a acestei platforme, Nokia va beneficia de posibilități extinse de customizare și funcții în exclusivitate.

Aceste funcții nu vor fi disponibile și pentru alți producători de telefoane Windows Phone 7, astfel că firma europeană va avea o postură privilegiată. Primele astfel de smartphone-uri vor fi prezentate la Mobile World Congress 2012, sub forma unor noi modele Nokia. Noua varianta de WP7 va include câteva actualizări software și funcții exclusive pentru Nokia, informațiile sosind chiar de la surse din cadrul companiei.

Ce înseamnă exact aceste funcții nu știm încă, dar bănuim că este vorba de echivalentul Hubului Sense de pe modelele HTC, sau al celui Now de pe Omnia 7, de exemplu. Există totuși șansa ca Nokia să își lase amprenta asupra lui Windows Phone într-un mod mai însemnat decât rivalii săi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×