Internet Explorer 9 Mobile prezentat la SXSW, sosește odată cu actualizarea Mango pe WP7 (Video)

1.990 ori
<b>Internet Explorer 9 Mobile prezentat la SXSW, sosește odată cu actualizarea Mango pe WP7 (Video)</b>După lansarea lui Internet Explorer 9, a venit și momentul ca versiunea sa mobilă să aibă parte de puțin teasing. Aceasta va sosi pe platforma Windows Phone 7 odată cu actualizarea cunoscută sub numele de cod Mango. Ce ne rezervă noul browser...

După lansarea lui Internet Explorer 9, a venit și momentul ca versiunea sa mobilă să aibă parte de puțin teasing. Aceasta va sosi pe platforma Windows Phone 7 odată cu actualizarea cunoscută sub numele de cod Mango. Ce ne rezervă noul browser mobil aflați din clipul de mai jos.

IE9 Mobile vine cu câteva modificări estetice față de predecesorul său, IE7 Mobile, iar calitatea randării a fost în mod vizibil îmbunătățită. Bara de adrese este plasată acum în partea inferioară a ecranului, fiind astfel mai aproape de degetele utilizatorului. în ce privește lansarea browserului pe Windows Phone, aceasta este așteptată către finalul anului în curs.

Mango ar putea fi un update atât de important încât să schimbe versiunea platformei la Windows Phone 7.5, iar pachetul său software va include funcții precum multitasking și copy/paste, plus IE9 Mobile. Speculațiile afirmă că la CTIA 2011, eveniment care debutează pe 22 martie, vom vedea o actualizare minoră pentru acest OS și vom afla și informații despre Mango. Vă vom ține la curent, dar până atunci iată noul browser mobil în acțiune:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×