Internet gratuit de la RCS & RDS, acum și pe telefonul mobil

Autor:  | Publicat în:  RCS & RDS 4.194 ori
<b>Internet gratuit de la RCS & RDS, acum și pe telefonul mobil</b>RCS & RDS anunță astăzi, la început de lună o ofertă atractivă: Internet gratuit pe mobil, disponibil pe telefoanele clienților săi. Astfel, de la 1 august, utilizatorii abonați la Internet fix prin fibră optică Digi Net Fiberlink vor putea...

RCS & RDS anunță astăzi, la început de lună o ofertă atractivă: Internet gratuit pe mobil, disponibil pe telefoanele clienților săi. Astfel, de la 1 august, utilizatorii abonați la Internet fix prin fibră optică Digi Net Fiberlink vor putea primi gratuit servicii de Internet mobil pe handseturile lor.

în ce privește performanța, Digi Net Mobil Asociat, căci aceasta este numele serviciului, oferă o viteză de transfer de până la 7.2 Mbps și trafic nelimitat inclus. Abonamentele care vor beneficia gratuit de ofertă sunt Digi Net Fiberlink 1 (viteză de 50 Mbps, trafic nelimitat, 29 lei) și Digi Net Fiberlink 2 (viteză de până la 100 Mbps, trafic nelimitat, 39 lei).

La ora actuală, RCS & RDS oferă clienților gratuit și internetul mobil via modem USB, disponibil pe laptop și PC, dar asta doar în cazul clienților Digi Net Fiberlink 2. Utilizatorii Digi Net Fiberlink 1 vor primi modemul pentru Internet mobil la prețul de 10 lei lunar (TVA inclus). Viteza de transfer este de 7,2 Mbps și traficul nelimitat este inclus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×