Internet Tabletul Nokia N810, varianta WiMAX a debutat la CTIA Wireless

2.168 ori
<b>Internet Tabletul Nokia N810, varianta WiMAX a debutat la CTIA Wireless</b>Varianta cu suport WiMAX a lui Nokia N810 si-a facut aparitia la CTIA 2008, dupa cum va anuntam ca se va intampla si tot ce stim la ora actuala despre lansarea sa este ca terminalul va fi disponibil in SUA in aceasta vara. Recapituland specificatiile...

Varianta cu suport WiMAX a lui Nokia N810 si-a facut aparitia la CTIA 2008, dupa cum va anuntam ca se va intampla si tot ce stim la ora actuala despre lansarea sa este ca terminalul va fi disponibil in SUA in aceasta vara.

Recapituland specificatiile tehnice ale tabletului redescoperim un display touchscreen cu diagonala de 4.13 inch, o tastatura glisanta QWERTY si un webcam incorporat, destinat video convorbirilor. Browserul este bazat pe tehnologia Mozilla, in vreme ce N810 WiMAX integreaza GPS, media player, 2GB de memorie interna si un slot pentru carduri microSD. Noul tablet Nokia suporta conectivitate WiFi si permite utilizatorilor sa se conecteze la Internet prin retele conventionale, folosind un telefon compatibil si o conexiune Bluetooth.

De asemenea in cadrul CTIA 2008 a fost anuntat si proaspat updatatul OS2008, care include un client email imbunatatit, suport pentru caracterele chinezesti in browser si feeduri RSS. Acest sistem de operare este standardul noului Internet Tablet cu suport WiMAX de la Nokia si va fi disponibil si pentru posesorii de N810/N800 printr-un upgrade gratuit in vara acestui an.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×