Telefonul Samsung Instinct, hit de vara prin Sprint

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.400 ori
<b>Telefonul Samsung Instinct, hit de vara prin Sprint</b>Terminalul din imaginea urmatoare este Samsung Instinct, handset anuntat pentru aceasta vara si disponibil prin intermediul operatorului american Sprint. Sprint a inceput sa faca reclama acestui nou telefon Samsung prin intermediul celei mai mari campanii...

Terminalul din imaginea urmatoare este Samsung Instinct, handset anuntat pentru aceasta vara si disponibil prin intermediul operatorului american Sprint.

Sprint a inceput sa faca reclama acestui nou telefon Samsung prin intermediul celei mai mari campanii de marketing din istorie, care costa operatorul nu mai putin de 100 de milioane de dolari. Evident comparatia cu iPhone este inevitabila, cel putin la capitolul marketing, desi este bizar sa faci atata reclama unui telefon care nici macar rivalul super-produsului Apple nu este. De mentionat este faptul ca Samsung si Sprint au colaborat pentru a simplifica interfata terminalului si a o face mai placuta.

Acest UI include acum un ecran Home reconfigurabil, feature-uri muzicale si TV, cu singurul semn de intrebare fiind browserul lui Instinct, care nu a fost inca prezentat oficial presei. Doar cifra de vanzare si recenziile de specialitate ne vor spune daca acest nou Samsung a meritat intensiva campanie de marketing, sau daca popularitatea i-a fost "pompata" excesiv dintr-un capriciu al celor de la Sprint.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×