Întoarcerea lui Symbian! Întoarcerea tastaturii fizice... toate acestea la Nokia World 2011!

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.484 ori
<b>Întoarcerea lui Symbian! Întoarcerea tastaturii fizice... toate acestea la Nokia World 2011!</b>Pe lângă imaginile cu cele mai așteptate terminale ale momentului, Nokia 800, 710 și Nokia 900, toate cu Windows Phone, mai găsim și câteva modele interesante cu Symbian în pregătire pentru debut, se pare. Vestea vine de la Engadget, care a...

Pe lângă imaginile cu cele mai așteptate terminale ale momentului, Nokia 800, 710 și Nokia 900, toate cu Windows Phone, mai găsim și câteva modele interesante cu Symbian în pregătire pentru debut, se pare. Vestea vine de la Engadget, care a surprins pe cutiile mutate înainte de eveniment imagini cu un terminal Symbian cu tastatura QWERTY.

Nu este încă foarte clar despre ce model e vorba, dar ar putea fi chiar un low end precum Nokia 303, care a fost parte a unei scurgeri de informații cu câteva săptămâni în urmă. Acest telefon este un low end care rulează OS-ul S40 6th Edition și este de tip touch and type, deci vine atât cu o tastatură QWERTY, cât și cu un ecran touch.

Handsetul vine cu WiFi și 3G, posibilite de socializare, deci aduce funcțiile cele mai simple ale unui smartphone pe un device low end. în acest caz începe să aibă sens motto-ul surprins tot de Engadget pe cutii "You. Me. Everyone. Let's QWERTY". Să fie acesta un rival mult mai ieftin pentru HTC ChaCha?

Nokia QWERTY

Nokia QWERTY

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×