Pagina oficială (live) de anunț al telefoanelor Nokia cu Windows Phone de la Nokia World 2011

Autor:  | Publicat în:  Nokia 1.095 ori
<b>Pagina oficială (live) de anunț al telefoanelor Nokia cu Windows Phone de la Nokia World 2011</b>Dacă sunteți pasionați de Nokia și credeți în evoluția platformei Windows Phone, vă invităm să aruncați o privire asupra acestui link, care se va transforma în live streaming de la Nokia World 2011 de la ora 11:00. Stephen Elop, CEO Nokia va...

Dacă sunteți pasionați de Nokia și credeți în evoluția platformei Windows Phone, vă invităm să aruncați o privire asupra acestui link, care se va transforma în live streaming de la Nokia World 2011 de la ora 11:00. Stephen Elop, CEO Nokia va avea un discurs la Londra și va anunța 3 noi telefoane Nokia care rulează Windows Phone Mango.

Este vorba despre Nokia Lumia 800, Nokia Lumia 710 și modelul Nokia 900. Handseturile au ajuns deja pe web sub formă de scurgeri de informații încă de ieri (aici, aici și aici), iar prezentarea lor de azi e doar o formalitate. Nokia Lumia 800 este identic cu N9 ca design, în vreme ce Lumia 710 aduce cu C7, iar Nokia 900 este leit Samsung Omnia 7. Vom afla probabil și niște prețuri și date de lansare tot astăzi.

Rămâneți cu ochii pe events.nokia.com/nokiaworld pentru detalii de la fața locului și pentru a afla care este următorul pas în istoria gigantului finlandez. După o perioadă de scădere a cotei de piață și de intrare într-un con de umbră, a venit oare momentul ca Nokia să revină între mai-marii pieței smartphone?

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×