Întoarcerea telefoanelor cu clapetă? Samsung pregătește un model de acest gen numit Galaxy Folder

2.540 ori
<b>Întoarcerea telefoanelor cu clapetă? Samsung pregătește un model de acest gen numit Galaxy Folder</b>în ciuda faptului că telefoanele full touch cu design unibody par a fi direcția de design generalizată pentru handseturile moderne, mai există și nostalgici care visează la terminale cu clapeta. Se pare că Samsung e gata să răspundă acestor...

în ciuda faptului că telefoanele full touch cu design unibody par a fi direcția de design generalizată pentru handseturile moderne, mai există și nostalgici care visează la terminale cu clapeta. Se pare că Samsung e gata să răspundă acestor cerințe cu un nou device.

Numele său este Samsung Galaxy Folder și pun pariu că el va fi apreciat de către japonezi și americani, două segmente de public care au adorat terminalele cu clapetă. Samsung a mai încercat ceva de gen anul trecut, cu modelul SCH-W2013, dar acel model era mai degrabă unul fashion, cu preț destul de mare.

Galaxy Folder ar urma să aibă un ecran cu rezoluție WVGA, un procesor dual core Snapdragon S4 și suport LTE. Din păcate, toate indiciile arată că Samsung nu ar plănui o lansare a acestui produs în vest. E probabil că el să rămână în Asia, eventual doar în Coreea de Sud și aflăm că noul venit va rula Android 4.2.2. Mai este loc pe piață pentru astfel de telefoane?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×