HTC One Mini primește o dată de lansare În UK - 9 august

Autor:  | Publicat în:  HTC 817 ori
<b>HTC One Mini primește o dată de lansare În UK - 9 august</b>Se pare că HTC One Mini se va lansa la începutul lunii viitoare în Marea Britanie, deși compania nu a făcut acest lucru oficial. Data de lansare a apărut pe&nbsp;contul de twitter @vizileaks, cont despre care&nbsp;a publicat acum ceva timp zvonuri...

Se pare că HTC One Mini se va lansa la începutul lunii viitoare în Marea Britanie, deși compania nu a făcut acest lucru oficial. Data de lansare a apărut pe contul de twitter @vizileaks, cont despre care a publicat acum ceva timp zvonuri cu privire la Nokia Lumia 1020 și s-au dovedit a fi adevărate.

Presupusa dată de lansare este 9 august, deci device-ul ar trebui să fie prezentat cât de curând pe cale oficială. în ciuda faptului că noul HTC One Mini nu va avea specificații ca și un flagship veritabil, el a stârnit mult interes în ultimul timp, cumpărătorii fiind nerăbdători să pună mâna pe această versiune mai compactă a lui HTC One. Printre specificațiile terminalului se numără : un procesor dual-core 1.4 gHz Qualcomm Snapdragon 400, 1 GB ram, display de 4.3 inch cu rezoluție 720p și Android 4.2 ca sistem de operare.

Din coincidență sau nu, LG Optimus G2 este așteptat să fie lansat pe 7 august în cadrul unui eveniment ce va avea loc la New York. Oare cei de la HTC încearcă să capteze interesul presei cu lansarea lui HTC One Mini în aceeași perioadă, sau este doar o coincidență? Pentru a vedea dacă acest zvon se va adeveri, mai avem de așteptat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×