Întoarcerea unui "ninja": firma chineză Bird revine pe piaţa cu un telefon ce aduce cu iPhone 6 şi Huawei P8

1.522 ori
<b>Întoarcerea unui "ninja": firma chineză Bird revine pe piaţa cu un telefon ce aduce cu iPhone 6 şi Huawei P8</b>Firma Ningbo Bird provine din China şi era un adevărat "ninja" &icirc;ntre anii 2003 şi 2005, fiind cel mai mare v&acirc;nzător de telefoane din această ţară. &Icirc;ntre timp proeminența brandului s-a diminuat &icirc;n mod clar, dar acum se pare...

Firma Ningbo Bird provine din China şi era un adevărat "ninja" între anii 2003 şi 2005, fiind cel mai mare vânzător de telefoane din această ţară. Între timp proeminența brandului s-a diminuat în mod clar, dar acum se pare că Bird e gata de o revenire.

Astfel, am descoperit o certificare TENAA pentru un nou smartphone al companiei, pe numele său Bird L6 şi care aduce cu un Huawei P8 sau iPhone 6 la capitolul design. Handsetul măsoară 7.6 mm în grosime şi cântăreşte 160.5 grame. El vine cu un ecran TFT de 5.5 inch, cu rezoluţie 720p şi dispune de un procesor quad core de 1 GHz, plus 1 GB RAM şi 16 GB stocare.

Ca OS avem aici YunOS 3.0.1, al marelui e-tailer Alibaba. Această platformă este bazată pe Linux şi pe AOSP şi a debutat pe piaţa din China în 2011. Revenind la Bird L6, terminalul vine cu o cameră principală de 8 MP şi una frontală de 2 MP, plus slot microSD. Specificaţiile sale midrange duc cu gândul la un preţ undeva pe la 200 de dolari maxim.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×