Motorola Moto X Sport şi noul Moto G au parte de scăpări; Ar putea sosi luna viitoare

904 ori
<b>Motorola Moto X Sport şi noul Moto G au parte de scăpări; Ar putea sosi luna viitoare</b>Noi modele Moto X şi Moto G de la Motorola ar putea fi anunţate &icirc;n luna august, conform unor surse apropiate de compania producătoare. Azi aflăm şi detalii extra despre aceste handseturi, precum faptul că noul Moto X se va numi Motorola Moto X...

Noi modele Moto X şi Moto G de la Motorola ar putea fi anunţate în luna august, conform unor surse apropiate de compania producătoare. Azi aflăm şi detalii extra despre aceste handseturi, precum faptul că noul Moto X se va numi Motorola Moto X Sport.

Celălalt nou venit va păstra titulatura de Motorola Moto G, probabil cu un 2015 în paranteze. Cea mai mare firma telecom din Chile, Entel ar fi confirmat existenţa acestor două produse. Motorola Moto X Sport ar urma să fie diferit de Motorola Moto X de generaţie a treia, care urmează să debuteze la rândul său în curând. După cum indica şi particula "Sport" din nume, handsetul va fi destinat celor cu un stil de viaţă activ.

Motorola Moto G (2015)

Ne aşteptam la rezistenţă la apă, praf şi contacte dure aici. Imagini de la Entel arată că Moto X Sport va sosi cu un ecran de 5.2 inch, aceeaşi diagonală ca şi Moto X de generaţie a doua de altfel. Sport va integra şi o cameră de 16 MP în spate şi una frontală de 5 MP, un upgrade de la camera de 13 MP din spatele lui Moto X 2 şi cea frontală de 2 MP.

Mai aflăm şi că noul smartphone va aduce un procesor quad core de 1.5 GHz, dar nu îi cunoaştem apartenenta deocamdată. Trecând la noul Moto G, acesta ar urma să vină cu un ecran de 5 inch, o cameră principală de 13 MP şi una frontală de 5 MP. Procesorul sau quad core va fi tactat la 1.4 GHz, faţă de cei 1.2 GHz ai lui Moto G de generaţie a doua.

Aşteptam acum şi preţuri oficiale şi imagini mai clare cu aceste handseturi.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×