Bluboo S8+ Unboxing: cel mai arătos telefon de un "B Brand" din China, acum în varianta extra large (Video)

1.795 ori
<b>Bluboo S8+ Unboxing: cel mai arătos telefon de un "B Brand" din China, acum în varianta extra large (Video)</b>Un alt smartphone pe care îl scoatem astăzi din cutie este Bluboo S8 Plus, telefon ce merită titlul de cel mai arătos smartphone produs de o companie chineză de tip "B Brand". La prima impresie pare că avem de-a face cu un produs

Bluboo S8 a fost, atunci când l-am testat noi cel mai arătos telefon de la un brand de eşalon secund din China, chiar dacă făcea unele sacrificii la nivel hardware. În completarea sa vine Bluboo S8+, care îi creşte diagonala şi aduce cu un Galaxy S8+, anticipându-l puţin şi pe Galaxy S9+ printr-o cameră duală în spate. Costă 164.99 dolari la TomTop.com, 169.99 dolari la GeekBuying.com şi 159 dolari la Gearbest.com.

Bluboo S8+

Este în mod clar o clonă de Galaxy S8+ şi vine cu o diagonală de 6 inch. În cutie avem un set de accesorii trăznite, cu dubluri. Astfel primim două cabluri USB Type-C şi două adaptoare USB Type-C to 3.5 mm. Probabil aţi sesizat deci că telefonul nu are jack audio. În cutie se mai află încărcătorul, protecţia pentru ecran, o husă şi cheiţa metalică pentru a accesa sloturile.

Bluboo S8+ scos din cutie

Avem sticlă curbată 3D în faţă şi spate, iar smartphone-ul are o textură în stil CD în spate. Vine cu o ramă metalică cu prelucrare CNC şi are un șasiu fabricat din aliaj de zinc şi titaniu. Ecranul este unul produs de către Sharp, iar panoul de 6 inch are o rezoluţie de 1440 x 720 pixeli. La interior se află familiarul procesor octa core MediaTek MT6750T, tactat la 1.5 GHz, plus 4 GB RAM, 64 GB stocare şi slotul microSD.

Incarcator Bluboo S8+

Avem şi o baterie de 3600 mAh în ecuaţie şi o cameră duală în spate, cu senzor Sony de 16 MP + 3 MP, cu blitz dual LED. Primim şi o cameră frontală de 5 MP cu suport pentru interpolare, realizând astfel cadre de 8 MP. Bluboo S8+ este un telefon dual SIM, cu port USB Type-C 2.0 şi rulează Android Nougat cu o platformă numită 360 OS aplicată peste.

Include şi un antivirus, iar terminalul vine cu protecţie Gorilla Glass 4. Interfaţa camerei aduce şi o funcţie Bokeh şi stickere haioase pentru selfie-uri. Bluboo S8+ a reuşit cu brio să cloneze Galaxy S8 şi la prima vedere face o impresie bună. Rămâne de văzut dacă şi camera, bateria şi performanţa sunt pe măsură look-ului. Revenim cu review în 2018.

Bluboo S8+, prețuri actualizate:

Bluboo S8+ Unboxing

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×