iPhone nu se vinde bine pe eBay

808 ori
<b>iPhone nu se vinde bine pe eBay</b>Cum s-a intamplat si in cazul consolelor Nintendo Wii, Xbox 360 si Playstation 3, la marea lansare a lui Apple iPhone, primii la coada au fost speculantii. Acestia au incercat sa cumpere cat mai multe telefoane pentru a le vinde apoi la un pret mai mare....

Cum s-a intamplat si in cazul consolelor Nintendo Wii, Xbox 360 si Playstation 3, la marea lansare a lui Apple iPhone, primii la coada au fost speculantii. Acestia au incercat sa cumpere cat mai multe telefoane pentru a le vinde apoi la un pret mai mare.

Desi initial majoritatea viitorilor clienti au promis sa nu vanda terminalul la preturi mai mari, la nici 2 ore dupa marea lansare, existau deja 400 de oferte pentru iPhone pe eBay. Site-ul de licitatii online a gazduit aceste oferte, dar, surprinzator, nu au existat persoane care sa liciteze pentru modelele cu preturi mai mari, dar nici pentru cele standard. Totusi, cativa norocosi au atras cumparatori care au licitat si 1520 de dolari pentru celebrul telefon, dupa 35 de oferte consecutive.

O alta serie de licitatii, 25 de data aceasta, a adus posesorului terminalului nu mai putin de 960 de dolari, tot prin intermediul eBay. iPhone este disponibil in magazinele Apple si AT&T in 2 variante, de 499, respectiv 599 de dolari, in functie de spatiul de stocare disponibil - 4 sau 8GB. Telefonul soseste cu un abonament AT&T pe 2 ani, care insumeaza aproximativ 1400 de dolari. Site-ul Craiglist a inregistrat 404 oferte de vanzare a celebrului terminal, cu 2 utilizatori optimisti, sperand sa obtina 1000, respectiv 10.000 de dolari pentru variantele iPhone "collectors only".

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×