Autorităţile din Coreea de Sud pornesc propria investigaţie cu privire la incendiile provocate de Galaxy Note 7

1.150 ori
<b>Autorităţile din Coreea de Sud pornesc propria investigaţie cu privire la incendiile provocate de Galaxy Note 7</b>Încet-încet, smartphone-urile Samsung Galaxy Note 7 încep a fi returnate către compania sud-coreeană, și asta ca urmare a retragerii de pe piață a produsului. Deși Samsung a promis deja că la ora actuală sunt demarate câteva investigații pentru a descoper

Protecţia Consumatorilor din SUA şi Samsung investighează deja de mai bine de o săptămână incidentele legate de Galaxy Note 7 şi incendiile şi exploziile bateriei sale, dar acum a început şi în Coreea de Sud o investigaţie similară. Ea este realizată de către guvern, se pare.

Organizaţia Korea Testing Laboratory, aflată sub controlul statului a primit deja 5 unităţi defecte Note 7 de la Samsung pentru testare. Are sens ca autorităţile locale să se implice în această problemă, pentru că Samsung e unul dintre cele mai proeminente branduri sud coreene şi orice problemă de imagine e lor şi e o problemă de imagine pentru ţară.

Investigaţia nu se va limita la baterii, ci la toate aspectele device-ului şi va implica teste cu raze X şi "tomografii" computerizate. Toate resursele au fost mobilizate pentru a găsi odată pentru totdeauna cauza problemelor. E luată în calcul şi aducerea modelelor analizate în SUA către Coreea de Sud pentru testare la aceeaşi unitate de stat.

Cel mai rău rezultat ar fi ca bateria să nu fie de vină de fapt, ceea ce ar însemna că problema ar putea apărea şi pe alte device-uri.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×