LG G5 va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat în Noiembrie; detaliu confirmat de un operator australian

1.100 ori
<b>LG G5 va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat în Noiembrie; detaliu confirmat de un operator australian</b>Operatorul australian Optus a confirmat astăzi faptul că actualizarea la Android 7.0 Nougat va fi distribuită pe modelele LG G5 începând de luna viitoare, release care totuși ar putea ajunge mai devreme pe terminalele achiziționate la liber. Acest update

O veste bună sosește astăzi pentru utilizatorii de terminale LG G5, și anume faptul că flagship-ul de față va primi actualizarea la Android 7.0 Nougat de luna viitoare. Informația cu pricina este dezvăluită de către operatorul australian Optus ce susține că pachetul software va fi distribuit via OTA din noiembrie. Posibil totuși ca release-ul să ajungă chiar mai devreme pe acele handset-uri achiziționate la liber.

Ca dotări hardware, acest model se află în rând cu celelalte modele flagship ale anului 2016, fiind vorba despre un display cu rezoluție Quad HD, despre un procesor quad-core Qualcomm Snapdragon 820 și de un chip de 4 GB memorie RAM. De asemenea, primim și o cameră foto duală unde unul dintre senzori ne permite realizarea de fotografii wide la 8 megapxieli, iar celălalt unul standard de 16 megapixeli. 

Printre lucrurile ce ne-au plăcut la acest model, se numără și conceptul de modularitate adus la pachet, culorile excelente ale capturii foto, dar și captura low-light de top. Am apreciat în recenzie și performanța oferită, volumul ridicat și faptul că telefonul aduce un emițător infraroșu, dotare ce a început să dispară de pe smartphone-urile momentului. Găsiți mai multe detalii despre LG G5 și prețurile sale actualizate chiar aici.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×