SUA va ramane fara mobile, in curand?

1.047 ori
<b>SUA va ramane fara mobile, in curand?</b>Daca analistul Matthew Hoffman nu se inseala, se pare ca SUA se va confrunta cu o lipsa acuta a telefoanelor mobile in curand. Evenimentul pare totusi destul de indepartat, in conditiile in care vedem zeci de lansari de terminale mobile lunar. Stocul de...

Daca analistul Matthew Hoffman nu se inseala, se pare ca SUA se va confrunta cu o lipsa acuta a telefoanelor mobile in curand.

Evenimentul pare totusi destul de indepartat, in conditiile in care vedem zeci de lansari de terminale mobile lunar. Stocul de telefoane mobile pare inepuizabil, cel putin pana la imputinarea prezisa de catre analist. Daca luam in calcul cererea de telefoane mobile la nivel mondial, dar si doar in SUA, pare lesne de inteles de ce Matthew Hoffman se teme de o epuizare a acestor terminale.

iPhone, spre exemplu s-a vandut in 1 milion de exemplare in doar 75 de zile... Imaginati-va reactia publicului dupa lansarea lui Google Phone sau a lui Intel Phone. In mod logic, unitati mai putine inseamna preturi mai mari, deci nu ne vom confrunta doar cu o reducere a numarului de terminale ci si cu o posibila majorare a tarifelor practicate de operatori si a preturilor telefoanelor mobile.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×