Invitația asociată lansării lui Huawei P20 confirmă cele 3 camere foto din spate care ar putea aduce zoom hybrid 5x

1.294 ori
<b>Invitația asociată lansării lui Huawei P20 confirmă cele 3 camere foto din spate care ar putea aduce zoom hybrid 5x</b>Anul acesta cei de la Huawei au decis să nu aducă flagship-uri noi în cadrul târgului de tehnologie MWC 2018, lansarea seriei P20 fiind programată pentru sfârșitul lunii martie. Se tot vehiculează faptul că vom vedea o așa numită cameră triplă

Numărul companiilor din zona smartphone ce au decis să nu vină la MWC 2018 cu un nou flagship este destul de însemnat putem spune, pe lista acestora numărându-se și Huawei. Firma chineză își va prezenta seria de terminale P20 abia pe data de 27 martie în Paris, acolo unde vom vedea cele 3 modele numite P20, P20 Lite și P20 Plus. Variantele high-end de aici vor impresiona printr-o cameră triplă, dotare pe care și invitația trimisă de Huawei o confirmă.

Descoperim în această imagine asociată invitației o aluzie făcută la camera cu 3 senzori foto din spate (sau trei camere - dacă vreți), dotare ce va fi regăsită pe P20 și P20 Plus. Potrivit unor speculații recente, cea de-a 3 cameră foto de aici va oferi zoom hybrid 5x și după cum se poate vedea în invitație, există și un soi de motto care sună cam așa: "See mooore with AI".

Așadar și AI-ul va fi pus la treabă pe noile smartphone-uri, inclusiv în zona de captură foto. Ce mai știm despre Huawei P20 este că va aduce un ecran FHD+ cu aspect 19:9, procesorul Kirin 970, 4 sau 6 GB de RAM și o soluție de autentificare facială similară lui Apple Face ID.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×